orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

SERNIKOS bikes

scoops

ARRIVAL

ARRIVAL                                                      

Η ΑΦΙΞΗ

Υπόθεση: Η νέα ταινία του Denis Villeneuve (Prisoners και Sicario), ασχολείται με την ιστορία μιας ειδικού γλωσσολόγου, που της ανατίθεται η μεγαλύτερη εργασία της ζωής της: να επικοινωνήσει με τα Heptapods – εξωγήινα αεροσκάφη που προσγειώνονται ανά τον κόσμο. Καθώς η ανθρωπότητα παραπαίει στο χείλος του παγκόσμιου πολέμου, η Μπανκς (Έιμι Ανταμς) και οι συνεργάτες της παλεύουν απέναντι στο χρόνο για απαντήσεις. Η γυναίκα ενώ μαθαίνει να επικοινωνεί με αυτά τα όντα, ξαφνικά αρχίζει να βιώνει έντονα flashbacks, τα οποία πιθανότατα περιέχουν πληροφορίες που μπορούν να αποκαλύψουν τον πραγματικό λόγο της άφιξης τους στη Γη.
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας Διάρκεια: 116’
Σκηνοθεσία: Nτενίς Βιλνέβ
Πρωταγωνιστούν: Έιμι Άνταμς, Τζέρεμι Ρένερ, Φόρεστ Γουιτάκερ, Μάικλ Στούλμπαργκ
Πρόγραμμα Προβολών 2D

Πέμπτη: 22:00
Παρασκευή: 22:00
Σάββατο: 20:00
Κυριακή: 21:30
Δευτέρα: 20:00
Τρίτη: 19:15
Τετάρτη: 22:00
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

THE BACHELOR

THE BACHELOR

Υπόθεση: Ένα λάθος της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα! Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει τάνγκο με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας. Ένα party “από τα παλιά” μπορεί να επηρεάσει την ροή ενός επερχόμενου γάμου; Μπορεί! Η κωμωδία της χρονιάς ανοίγει τον τελευταίο μήνα της χρονιάς.
Είδος: Κωμωδία Διάρκεια: 118’
Σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Τσάβαλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικόλου, Απόστολης Τότσικας, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Αιβάζης, Θανάσης Βισκανδουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου
Πρόγραμμα Προβολών 2D

Πέμπτη: 19:30
Παρασκευή: 19:30
Σάββατο: 22:15
Κυριακή: 19:00
Δευτέρα: 22:15
Τετάρτη: 19:30

OZZY

ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

OZZY

Υπόθεση: Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο µπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει µόνο ένα πρόβληµα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν µπορούν να πάρουν τον αγαπηµένο τους Όζι µαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συµβιβάζεται µε την αµέσως καλύτερη επιλογή, µια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι. Το εντυπωσιακό µε την πρώτη µατιά µέρος είναι όµως απλή συγκάλυψη για να µπορεί ο µοχθηρός ιδιοκτήτης του να φυλακίζει ευκολότερα σκύλους.
Είδος: Κινούμενα Σχέδια Διάρκεια: 90’
Σκηνοθεσία: Aλµπέρτο Ροντρίγκεζ
Χαρίζουν τις φωνές τους: Ντίνος Σούτης, Αργύρης Παυλίδης, Δηµήτρης Μαριζάς.
Πρόγραμμα Προβολών 2D

Κυριακή: 17:00
Τετάρτη: 17:30

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

 

Τοποθεσία: Κινηματογράφος Ορφέας, στην Κω
Επικοινωνία: 2242049748, 6972499354
 
 

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest