orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

ΚΝΕ

16 έως 29 Μάρτη, Κως

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3
«Μην ψάχνεις την δόση σου… μπες στο παιχνίδι!»

Η Οργάνωση Κω της ΚΝΕ πραγματοποιεί καμπάνια ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, από την Δευτέρα 16 Μαρτίου έως την Κυριακή 29 Μαρτίου, με σκοπό την ενημέρωση της νεολαίας για τις θέσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ σχετι-κά με το φαινόμενο των ναρκωτικών και κυριότερα για την πρόταση πάλης & διεξόδου που προτείνει το Κόμμα.

Στα πλαίσια της καμπάνιας μας, διοργανώνουμε τουρνουά μπάσκετ με σκοπό να αναδείξουμε την σημασία αθλητισμού στην ζωή των νέων αλλά και το ασυμβίβαστο με τα ναρκωτικά και τις τοξικοεξαρτήσεις.

Κόντρα σε όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα και στα κόμματα του ευρω-μονόδρομου, το Κ.Κ.Ε. είναι το μοναδικό κόμμα που εδώ και 95 χρόνια ατα-λάντευτα παλεύει να ξεριζωθεί από την κοινωνία το φαινόμενο των ναρκωτι-κών στηρίζοντας τα στεγνά προγράμματα και παλεύοντας για την δημιουργία κρατικού δικτύου πρόληψης – θεραπείας - αποκατάστασης πανελλαδικά.

Μέσα από το τουρνουά θέλουμε να προβάλλουμε και τις θέσεις του Κόμματος για την Φυσική Αγωγή και τον αθλητισμό, κόντρα στα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς που παρατηρούμε στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Στόχος μας είναι η νεολαία σήμερα να διδαχθεί από τα ιδανικά της συντροφικότητας, της ευγενούς άμιλλας και του ομαδικού πνεύματος, να μάθει να παλεύει οργανωμένα για μια άλλη κοινωνία μακριά από την εκμετάλλευση αν-θρώπου από άνθρωπο, την φτώχεια και την εξαθλίωση!

Καλούμε λοιπόν όλους τους νέους του νησιού να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, να μαζέψουν τους φίλους τους, να φτιάξουν ομάδα και να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μάρτη, στις 9 π.μ., στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του 1ου Γυμνασίου Κω.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 21 Μάρτη τηλεφωνικά στο 697.099.4079 ή στο mail της οργάνωσης μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest