orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

sifa

Το 2ο Γενικό Λύκειο Κω συμμετέχει και σε νέο Πρόγραμμα Σύμπραξης, Erasmus+ αυτή τη φορά, για τα σχολικά έτη 2014-2015 και 2015-2016, με τίτλο: “ Ασφαλές Διαδίκτυο για όλους ” (Safe Internet for All – S.I.F.A.). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά μια πολυμερή σύμπραξη, στην οποία εμπλέκονται 5 σχολικά ιδρύματα από 5 χώρες.

 

 

Εκτός από την Ελλάδα και το 2ο Γενικό Λύκειο Κω (που έχει την ευθύνη του συντονισμού) συμμετέχουν η Αυστρία, η Νορβηγία, η Πολωνία και η Σουηδία.

Η διακρατική συνεργασία του σχολείου μας στο πλαίσιο των νέων προγραμμάτων Erasmus+ επικεντρώνεται στην εκπαίδευση και προετοιμασία μαθητών και καθηγητών, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους του διαδικτύου.

Οι περισσότεροι μαθητές αλλά και ορισμένοι εκπαιδευτικοί αγνοούν εντελώς τους κινδύνους που αφορούν σε θέματα ασφάλειας, υγείας αλλά και ηθικής που σχετίζονται με τη χρήση του διαδικτύου, γι’ αυτό είναι άμεσης προτεραιότητας η εξασφάλιση και αποκατάσταση κλίματος εμπιστοσύνης μέσα στη σύγχρονη Πληροφοριακή Βαβέλ.

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest