Σκοπός του κέντρου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας, στη Δερματοχειρουργική, στην Αισθητική Ιατρική, στις Laser εφαρμογές και στην Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Στο χώρο μας, με όπλα τη γνώση και ικανότητα της Δρ. Τσαούση Σμάρω, την άρτια επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και την αυστηρή τήρηση των κανόνων ιατρικής δεοντολογίας δίνονται λύσεις σε δερματολογικά και αφροδίσια προβλήματα τόσο των ενηλίκων όσο και των παίδων, αντιμετωπίζονται χρόνιες παθήσεις του δέρματος και γίνονται αφαιρέσεις καλόηθων και κακόηθων βλαβών.

Το δερματολογικό κέντρο ανοίγει νέες συνεργασίες στο τομέα της Ογκολογίας για το νησί της Κω, με το Καταξιωμένο Καθηγητή Παθολογίας-Ογκολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Τσαβαρής Νικόλαος.

Εφαρμόζονται κενοτόμες θεραπείες για την επίλυση αισθητικών προβλημάτων, χρησιμοποιούνται μονάδες Laser με τεχνολογία αιχμής και προσφέρονται θεραπείες σώματος, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Τέλος, το δερματολογικό ιατρείο μας προσφέρει την πρωτοποριακή μέθοδο της Κρυολιπόλυσης με το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα το Coolsculpting της εταιρίας Zeltiq.

 

Μαρμαρωτό, στην Κω

2242022822

6947304465

Dermatology & Cosmetics Lab

www.dcl.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

01

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

ART & MUSIC

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive